Powered By Blogger

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;

1.Που επιτρεπει σε αφρονες γραφειοκρατες να σχεδιαζουν ερημην σου ρυθμισεις καταιγιστικου μηδενισμου που πνιγουν την ανθρωπινη συνειδηση και το πνευμα σου.
2.Που ενω μαζευει νεους μεταναστες απο διαφορες χωρες της Ασιας, Ανατολικης Ευρωπης και Αφρικης, στελνει την ελιτ της νεολαιας μεταναστες στην Δυτικη Ευρωπη και στην Αμερικη.
3.Που τοποθετει σε θεσεις κλειδια ανθρωπους ασχετους και ουσιαστικα αμορφωτους, ενω νεοι επιστημονες με μεταπτυχιακους τιτλους σπουδων και PHD, εργαζονται ως υπαλληλοι στον Γερμανο και στον Γρηγορη (κατα τα λοιπα οι Εταιριες αυτες μας ειναι ιδιαιτερα συμπαθεις και εξυπηρετικες).
4.Που επιβαλλει στους νεους να ζουν σαν ηλικιωμενοι λογω ανεχειας σε κατασταση φτωχειας και επιτρεπει στους αφρονες ηλικιωμενους να συμπεριφερονται σαν νεοι λογω ευμαρειας και " ονοματος".
5.Που δημιουργει στρεσσογονες και ψυχαναγκαστικες καταστασεις σε καθημερινους ανθρωπους που ψαχνονται και τολμουν, με συνεπεια να γεμιζουν τα ιατρεια των ψυχιατρων και ψυχολογων.
6.Που απαξιωνει και καταβροχθιζει αξιολογα μυαλα ενω πριμοδοτει τα πλανωμενα ανεγκεφαλα υποχθονια ανθρωπακια.
7.Που σε κατανταει απο ανθρωπινη οντοτητα σε ανθρωπο σκουπιδι.
8.Που σε καταδικαζει στη μιζερια, στη ντροπη, στην ανασφαλεια και στην αβεβαιοτητα για το αυριο.
9.Που σου ζηταει να τη βοηθας να σε εμπαιζει και να αδικει τη νοημοσυνη σου.
10.Που με την πολιτικη της καλλιεργει ενα παροξυσμο αγριοτητας και παροτρυνει μεσω των ΜΜΕ στη χυδαιοτητα του υπερκαταναλωτισμου.
11.Που σου απαγορευει να τη θεωρεις πατριδα , να την αγαπας και να τη σεβεσαι.
12.Που απο Ελληνα-φιλλεληνα σε μετατρεπει σε Ελληνα- ανθελληνα.
13.Που δεν επιτρεπει στους νεους να ονειρευονται αφου δεν μπορουν να υλοποιησουν τα ονειρα τους.
14.Που δεν επιτρεπει στους ανθρωπους να ερωτευονται , αφου για να ζησουν τον εαυτο τους εργαζονται με υπερφορτωμενα ωραρια απασχολησης και ο εγωιστης ερωτας διεκδικει τον δικο του χρονο, ο οποιος δεν περισσευει.

ΟΜΩΣ, ας αναλογισθουμε, τι ειδους πολιτες ειμαστε κι' εμεις!
Woman's Voice

Παλαιοτερη αναρτηση,επικαιρη ομως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: