Powered By Blogger

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΧΑΣΑΝΕ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ !

Ηρθαν για να διωξουν, λεει , τους κλεφτες του ΠΑΣΟΚ. Κι' υστερα αρχισαν "σεμνα και ταπεινα" να ανεβοκατεβαινουν στο Ορος να παιρνουν λιμνοθαλασσες και να τις ανταλλασσουν με "φιλετα" των αστικων οικοπεδων και τα ολυμπιακα ακινητα. Βιομηχανια συμβολαιων.
Οικογενειακη υποθεση, οι μεσαζοντες, οι δικηγοροι, οι συμβολαιογραφοι, ολοι. "Σεμνα και ταπεινα" λεηλατηθηκαν τα ασφαλιστικα ταμεια,"σεμνα και ταπεινα" κανανε οφ-σορ εταιριες για να διαφυγουν τους φορους, ταυτιζοντας το νομιμο με το ηθικο. "Σεμνα και ταπεινα" κλεισανε δια μιας τη Βουλη και παραγραφηκαν ολα και ξαναβρεθηκανε ολοι τους "σεμνοι και ταπεινοι"!
Και, τωρα, "σεμνα και ταπεινα" διατυμπανιζουν:Σαν εντιμοι ανθρωποι ειπαμε αληθειες στο λαο κι' ο λαος δεν αντεξε πικρες αληθειες και μας καταψηφισε. Ε, οχι κυριοι της Ν.Δ.!
Ο λαος δεν σας καταψηφισε γι' αυτα που επροκειτο να κανετε. Ο λαος σας καταψηφισε γι'αυτα που ειχατε κανει πεντε και πλεον χρονια. Κι' εδωσε αυτοδυναμια στο Γιωργο Παπανδρεου γιατι μεταξυ των αλλων περιμενει να δει το ηθος να επανερχεται στην πολιτικη. Αυτη ειναι η σεμνη και ταπεινη αληθεια.

Εφημεριδα " Τα Νεα"της 6ης Οκτωβριου 2009. Η γνωμη του Ι.Ε.Πυργιωτακη, πρ.καθηγητη και αντιπρυτανη του Πανεπιστημιου Κρητης.

Woman's Voice