Powered By Blogger

Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Το καλοκαιρι κανει ακομη διακοπες στη χωρα μας αλλα για τους περισσοτερους οι διακοπες τελειωσαν η βρισκονται στο τελος τους, ενδεχομενως να μην υπηρξαν διακοπες για καποιoυς απο μας.

Σε οποιαδηποτε απο τις πιο πανω κατηγοριες κι' αν ανηκουμε γεγονος ειναι οτι επιστρεφουμε στη ρουτινα της καθημερινοτητας. Η επιστροφη ειναι ευλογια και θα πρεπει να ειμαστε ευγνωμονες γι' αυτην και η καθημερινοτητα ουσιαστικα δεν ειναι προβλεψιμη, οπως πιστευουμε συνηθως, αλλα μια μεγαλη ατελειωτη εκπληξη και δεν εχουμε λογο να μη νιωθουμε ευτυχεις που ειμαστε παροντες στον νεο κυκλο εκπληξεων.

Επιστρεφουμε, αρα υπαρχουμε, ζησαμε καλα η επιβιωσαμε καταστασεων,συνεχιζουμε και ειμαστε ετοιμοι για αλλαγες ευχαριστες η δυσαρεστες.

Η αλλαγη ειναι νομος του συμπαντος και αποτελει την ουσια για καθε βελτιωση αφου ανοιγονται καινουργιες πορτες κι' εμεις ειμαστε ετοιμοι να κανουμε ενα βημα μπροστα.

Θα πρεπει να αντιληφθουμε οτι το 10% της ζωης ειναι τα γεγονοτα που συμβαινουν. Το 90% ειναι ο τροπος που εμεις διαχειριζομαστε αυτα τα γεγονοτα. Βεβαια παντα υπαρχουν ασταθμητοι παραγοντες , δεν εξαρτωνται ολα απο τις σκεψεις και τις πραξεις μας, αν και προσωπικα πιστευω οτι, οπωσδηποτε, δεν ειμαστε ερμαια της μοιρας αλλα των μοιραιων σκεψεων μας. Εστιαζοντας στη θετικη πλευρα μιας δυσαρεστης καταστασης την ξεπερναμε πιο ευκολα και συγχρονως δημιουργουμε χωρο για νεες χαρες.

Καιρος ειναι να ξαναβρουμε τους συνηθεις ρυθμους μας η να κανουμε αλλαγη πλευσης, επαναπροσδιοριζοντας στανταρντς για τον εαυτο μας και βαζοντας καινουργια ταξη στη δουλεια μας, απομακρυνοντας παραπονα του παρελθοντος.

Αυτη την εποχη μεταμορφωνουμε, οργανωνουμε, ξεκαθαριζουμε και δρομολογουμε τι ειναι σημαντικο για μας, παιρνοντας συνειδητες αποφασεις και δινοντας λυσεις ανανεωσης.

Θα πρεπει να φορεσουμε νεους φακους που θα μας επιτρεψουν να αφυπνισθουμε και να βλεπουμε με νεες προοπτικες.

Περα απ' τα πιο πανω, ανοιγοντας πανια επιστροφης στην καθημερινοτητα, καλουμασθε συγχρονως ν' ανοιξουμε και τα απειρα πακετα εμπειριων, γνωσεων, χαρας, δημιουργιας που βρισκονται ακομη κλειστα μπροστα μας και μαζι με μια γενναια δοση χιουμορ και αισιοδοξιας , να κανουμε μια καινουργια φθινοπωρινη αρχη στην συνεχεια της συναρπαστικης ζωης μας.

Woman's Voice