Powered By Blogger

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Πριν απο μερικες μερες διαβασα στον τυπο για τα ανηλικα θυματα-κοριτσια τα περισσοτερα-που ψαρευουν μεσω ιστοσελιδων γνωριμιων καποιοι ασυνειδητοι λυκανθρωποι προκειμενου να τα κακοποιησουν σεξουαλικα κι'ετσι να κορεσουν τις βρωμικες φαντασιωσεις τους.

Στην Κυπρο λεει, ενας 39χρονος Ελληνας αξιωματικος, πατερας τριων παιδιων, συνεληφθη με την κατηγορια του βιασμου 11χρονης,την οποια ειχε γνωρισει μεσω διαδικτυου.Επι 3 μηνες την πιεζε να συναντηθουν, οταν δε συναντηθηκαν σε παρκο διπλα στο σπιτι της, τη βιασε!Πριν απο μερικους μηνες, ειχε συλληφθει, 51χρονος Κυπριος, ο οποιος αποπλανησε δυο κοριτσια, 13 και 14 ετων αντιστοιχα. Αυτα ειναι καποια απο τα τελευταια ακουσματα και γνωριζω καλα οτι η ροη τετοιων ακουσματων ειναι διεθνης και συνεχης.

Παντα με προβληματιζε η κακοποιηση,ο βιασμος, η παιδοφιλια η οπως αλλως μπορεις να την πεις,πραξη ιδιαιτερα ειδεχθης. Παντα θυτης ο ανδρας, θυμα το παιδι και ιδιαιτερα το κοριτσι. Πνευματικα ανισορροποι ανδρες υπο την επηρεια ακατανομαστου σεξουαλικου παροξυσμου, εφαρμοζουν τις βρωμικες φαντασιωσεις τους σε αγουρα σωματα.
Ποιος νομος και ποια ποινη ειναι αρκετη γι' αυτα τα ανδρεικελα που λεηλατουν την αξιοπρεπεια και την τιμη αθωων πλασματων αφηνοντας σημαδια περα απο το σωμα και την ψυχη και σε ολη την υπολοιπη ζωη τους;

Και μετα μου λες εμενα.........!Βρε οσο κυκλοφορουν αναμεσα μας, μπαμπουλες με ανθρωπινο προσωπο, οσο αυτα τα διαταραγμενα ατομα σακατευουν μικρα παιδια,οσο η νομοθεσια εχει ακομη κενα και οι φορεις ειναι ανεπαρκεις, τοσο θα θρηνουμε παιδια θυματα παιδεραστιας παγκοσμιως.

Το συστημα οφειλει να δινει στη δημοσιοτητα τα πληρη στοιχεια των δραστων, αφ' ενος μεν για να τους διαπομπευει κι' αφ' ετερου για να ενημερωνει τους πολιτες κι'οχι να προστατευει με την ανωνυμια το προφιλ των υπανθρωπων εις βαρος κακοποιημενων παιδιων.
Στο κατω-κατω μια τετοια ενεργεια αντικατοπτριζει το επιπεδο υγειας, παιδειας και ευπρεπειας ενος λαου.Φοβαμαι ομως, οτι ολα αυτα ειναι πλεον ψιλα γραμματα για ολους μας!

ΥΓ.Κατα Μπαμπινιωτη, ο μπαμπουλας, ειναι φανταστικο τερας που χρησιμοποιειται συχνα απο τους ενηλικους ως...φοβητρο μικρων παιδιων.

Woman's Voice