Powered By Blogger

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

AMY WINEHOUSE

















Απεραντη θλιψη για την Amy Winehouse που βρεθηκε νεκρη τα ξημερωματα του Σαββατου 23 Ιουλιου στο διαμερισμα της στο Βορειο Λονδινο. Ολα εδειχναν το τελος, σαν να κουβαλουσε μια καταρα,τα δυο μεγαλα ταλεντα της τη φωνη και το ταλεντο της στην αυτοκαταστροφη.
Οταν ηταν στα καλυτερα της, ηταν σοκαριστικα καλη. Σπανια φωνη, σπανιες συγκλονιστικες ερμηνειες. Η μονη για την οποια συμφωνουσαν οι περισσοτεροι πως στεκοταν διπλα στη Μπιλι Χολιντει και τη Σαρα Βον.Ειχε τη τζαζ- σοουλ φωνη με το χαρακτηριστικο "χρωμα" που οπου την ακους θελεις να μαθεις απο που ερχεται. Ομως απο τη μια κερδιζε τα Γκραμι και μεγαλωνε τον αριθμο των φαν της σε ολο τον κοσμο, και απο την αλλη η προσωπικη της ζωη βουλιαζε συνεχως στα βαθια.''Love is a losing game" τραγουδουσε με ολη της την αληθεια.Οσοι ακουσαν το αλμπουμ της ''Frank", το 2003, καταλαβαν αμεσως οτι δεν ειχαν ακουσει κατι συνηθισμενο.Μια απιστευτη καριερα ηταν στα ποδια της καθως ο κοσμος ανακαλυπτε ξανα φωνη και τραγουδι με ενα vintage μοναδικο πακετο.Η επιτυχια της εξασφαλισμενη και τα τραγουδια της αγαπημενα σε ολους. Το 2006 με το"Black to black", σε παραγωγη Μαρκ Ρονσον κανει παγκοσμια επιτυχια και το 2008 σαρωνει στα Γκραμι.
Στα 27 της χρονια ομως τη νικησε η σκοτεινη πλευρα του εαυτου της. Πολλοι ηξεραν, κανενας δεν την βοηθησε.Ολοι κανουν λογο για υπερβολικη δοση ναρκωτικων.
Βασανισμενη ψυχη, αδικο τελος, θρηνος στη γειτονια των παιδιων της ροκ!

(Περιληψη απο την εφημεριδα ''Τα Νεα" της 25ης Ιουλιου 2011.

Woman's Voive