Powered By Blogger

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΙ

Ιδιαιτερα στη Ελλαδα οι Βαλεντινοι ειναι......ασε καλυτερα.Τα μυαλα στο μοριο και το μοριο ......ασε καλυτερα. Οι  Ελληνες εραστες ειναι πρωτιστως ερωτευμενοι με τον εαυτο τους, με τον εγωιστη ανδρισμο τους, με το ευθραυστο εγω τους......ασε καλυτερα.Με καμενα τα φρενα αναστολων του ζωωδους  sex στα ορια της βιας, οι περισσοτεροι Ελληνες, οι  οποιοι σημειωτεον δεν εχουν ιδεα απο την τεχνη του ερωτα, χρησιμοποιουν τη γυναικα σαν μεσο και δοχειο της δικης τους ηδονης στην ανηθικοτητα της υποχρεωτικης με το ζορι λαγνειας.Ειναι γεγονος οτι οι περισσοτεροι πουλανε το......υπογαστριο τους σε προβληματικες συνευρεσεις με γυναικες που χρησιμοποιουνται σαν αψυχα παιχνιδια στα χερια του κατακτητη. Αντι να ψαχνονται οι ανδρες, ψαχνονται οι γυναικες. Οπως λεει και ο ψυχιατρος-σεξολογος Ασκητης, δεν υπαρχουν ανοργασμικες  γυναικες αλλα ανδρες που αγνοουν τη συντροφο και οι οποιοι αδυνατουν να την ικανοποιησουν. Μηπως δεν θελουν να την ικανοποιησουν ενδεχομενως γιατι την περιφρονουν;νευρικοι, αγχωμενοι, αργοι η γρηγοροι κυκλοφορουν αναμεσα μας με τα μυαλα στα καγκελα,πουλωντας φυκια για μεταξωτες κορδελλες. Ειναι οι ιδιοι που γεμιζουν τα ιατρεια των ψυχολογων ζητωντας ψυχολογικη υποστηριξη, οι ιδιοι που γεμιζουν τις τσεπες χαπια για τη στυτικη τους δυσλειτουργια, οι ιδιοι που θελουν ν' αρπαξουν τα παντα απο την εκαστοτε συντροφο,περιστασιακη η μονιμη και ζητουν κατανοηση σε περιπτωση που δεν......!
Καρικατουρες των ανδρικων προτυπων οι περισσοτεροι, καρικατουρες και οι γυναικες μεσα στην τρελλα και τη μεταφυσικη αγωνια για ικανοποιηση του εκαστοτε ηλιθιου, σ'ενα δοσιμο χωρις χημεια.Ετοιμες για παραχωρησεις, υποχωρησεις, με κλειστα ματια και στομα απο το φοβο της μοναξιας και της απορριψης.
Η σεξουαλικοτητα των ανδρων ειναι μια μαρτυρικη σωματικη βια που βαζει σε κινδυνο το Εγω και την σεξουαλικοτητα των γυναικων.
Πιστευουμε στον ερωτα φανατικα και σεβομαστε τα ερωτευμενα ζευγαρια καθε ηλικιας.Γι'αυτο αρνουμαστε την ανεραστη σεξουαλικοτητα και την ωμη βια της ενωσης κορμιων αγνωστων μεταξυ τους. Ας σωσουμε τον ερωτα.Οσο λιγοστευει τοσο πιο πολυτιμος γινεται.
Υ.Γ.Κατα τα λοιπα, να μη ξεχασουμε ν'αγορασουμε αυτη τη μερα,την 14η Φεβρουαριου, που ειναι ουσιαστικα η Παγκοσμια Ημερα Σεξουαλικοτητας,προφυλακτικα με γευση βατομουρο η φραουλα,(εδω γελανε και κλαινε μαζι).

Woman's Voice