Powered By Blogger

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΞΙΩΝ

Εγραψαν:
Σεμνα και ταπεινα ολα αυτα τα χρονια γεμιζαν και ανοιγαν τον υπονομο της διαφθορας. Η ταφοπλακα στην εναλλαγη των δυο κομματων στην εξουσια ειναι γεγονος. Αφυδατωμενοι απο ιδεες, οραματα, ενεργεια και τομες αληθινα εκσυγχρονιστικες, ριζοσπαστικες, πατριωτικες και λαικες. Αχορταγοι για χρημα και εξουσια. Αυτιστικοι, χωρις ιχνος επικοινωνιας με το περιβαλλον. Ενα κομμα, δυο κομματα, ενα συστημα σε ελευθερη πτωση και αυτοκτονικη πορεια. Η στερηση πορευεται με τον εκφυλισμο. Η συντηρηση με την υποκρισια. Ο αυταρχισμος με την παρανομια. Το ξεπουλημα με την πλουτοκρατια. Η αγκυλωση και η ακινησια με την ανικανοτητα και αναλγησια. Σημειολογικη η ατομικη αποπειρα αυτοκτονιας. Με μια διαφορα. Ο Ζαχοπουλος θα επιβιωσει. Η κυβερνηση θα αποβιωσει.

Κανονικα, θα επρεπε να αρπαξουν σκουπα να ξεβρωμισουν τον τοπο απ' αυτον τον οχετο.
Tι περιμενουν απο τη νεολαια; να συμφιλιωθει με την ταπεινωση και τον εξευτελισμο. Η δραση προκαλει αντιδραση. Η βουτα την οργη. Και μετα αναρωτιουνται γιατι οι νεοι σπανε βιτρινες και πετροβολουν την εξουσια. Αυτες οι γραβατες, αυτα τα κοστουμια, αυτοι οι επωνυμοι που κυκλοφορουν σαν γυφτικα σκεπαρνια φορωντας τονους παχυδερμης αναλγησιας. Αυτοι ανοιγουν τον δρομο στα καθαρα χερια. Αυτοι ξεκλειδωνουν τις πορτες στα κορακια. Αυτοι, τα
ορνεα των νομων και των θεσμων. Υστερα απ' αυτο, ενα ειναι βεβαιο και λογικο. Υπονομο σκαβουν, κοπρια θα λαβουν. ( Δημητρης Δανικας )

Λασπη παντου, απο παντου. Υπουργοι, εκδοτες, ταχυδρομοι, μεσολαβητες, ρουφιανοι,ΚΥΠατζηδες, πορνικες φωτογραφιες, γραμματεις, στελεχη, ολοι να ουρουν και να αποπατουν σ'ενα ξεφραγο αμπελι, που μονοι τους το βαφτισαν υπουργειο Πολιτισμου για να το νεμονται. Βγηκε και ο Πρωθυπουργος να πει θα συγκρουστουμε με τη διαφθορα. Τωρα; Τωρα εγινε η συγκρουση. Μονο που τα θυματα ειμαστε ολοι εμεις, εσεις διαδιδετε πως εχετε <<Μηδενικη Ανοχη>>, αλλα φοβαμαι πως διαθετετε και<<Μηδενικη Ενοχη>>. (Σταματης Φασουλης)

Επι τελους, που υψηλου κυρους φωνες υψωνονται για να πουν αληθειες και να στιγματισουν τα κακως κειμενα.
Ευτυχως καποιοι απο μας , προλαβαμε και περασαμε στην απεναντι οχθη. Απο κει βλεπουμε καλυτερα τα δρωμενα κι' αφουγκραζομαστε τους απεναντι .........σεμνους και ταπεινους συμπολιτες μας που παγιδευτηκαν στη διαφθορα, στο παθος της πλεονεξιας στην χωρις συνει δηση παχυδερμικη αναλγησια.
Εμεις, οι απεναντι παρακολουθουμε το θριαμβο των αδυνατων επι των δυνατων, των πονηρων επι των ευγενων, των ανευθυνων επι των υπευθυνων, των ανθρωποειδων επι των ανθρωπων, των ανηθικων επι των ηθικων.
Ολα αυτα, ειναι συμπτωματα καταντιας και πτωχευσης αξιων, που δημιουργηθηκαν και μας επιβληθηκαν......σεμνα και ταπεινα.
Woman's Voice