Powered By Blogger

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

HAPPY VALENTINE'S BEDTIME STORIES

Η μερα αυτη θα επρεπε να ειναι αφιερωμενη μονο στις γυναικες.Γιατι μονο αυτες συναισθανονται, επιθυμουν και ονειροπολουν περι ερωτος και αλλων δαιμονιων.Οι περισσοτερες γυναικες εχουν το ταλεντο και την αισθητικη να δημιουργουν ατμοσφαιρα για δυο, να εμπνεουν μεγαλους ερωτες, να υποστηριζουν φανατικα την παιχνιδιαρικη και αγαπησιαρικη πλευρα της σχεσης. Αντιθετα, οι ανδρες εγκλωβισμενοι στην εικονα του ανδρισμου,προσπαθουν να κρυψουν την ελλειψη ευαισθησιας κατω απο ενα κουφιο εγωισμο που μονο κακο τους κανει. Οι ελαχιστες ανδρικες εξαιρεσεις του κανονα ειναι χαριτωμενες, τρυφερες και αφοπλιστικες αλλα δυστυχως παραμενουν εξαιρεσεις.

Στην Ελλαδα γιορταζεται ενας ανατολιτης και ακομψος Αγιος Βαλεντινος, για να μη πω οτι στην ελλαδα η συγκεκριμενη ημερα γιορταζεται φασιστικα σαν Παγκοσμια Ημερα Σεξουαλικοτητας. Μια σικε μερα που πρεπει να τελειωνει σε μια σικε νυχτα- με κοκκινα αμφιβολου ποιοτητας εσωρρουχα-και νεροβραστες bedtime stories που καταναλωνονται απο τους Ελληνες εραστες.

Σ' αυτη την αγονη συναισθηματικα εποχη που ζουμε, οι σχεσεις βιωνονται σεξουαλικα και ως εκ τουτου αντιερωτικα.Οι περισσοτεροι περιπλανωνται απο σωμα σε σωμα κι' αυτο τους συμφερει να το ονομαζουν ερωτα. Το σεξ δεν ειναι ερωτας, γιατι ο σεξισμος δεν ειναι ερωτισμος αλλα τοπικη εκτονωση χωρις συναισθημα. Αντιθετα ο ερωτας σαν εγκεφαλικη και συναισθηματικη διεργασια καταληγει σε χημεια μεταξυ δυο ατομων με συνεπεια το σεξ οχι σαν εκτονωση αλλα σαν επισφραγιση ιδιαιτερης ψυχοσυναλλαγης.

Οσοι βρισκονται σε love mood, να χαιρονται. Οι heartbroken ομως να χαιρονται περισσοτερο, γιατι ο,τι τελειωνει ειναι παντα για να ελθει το καλυτερο, αφου ολες οι αγαπες κανουν τον κυκλο τους. Οι εφηβοι που βιωνουν δειλα τις αγουρες επαφες τους ανταλλασσοντας καρδουλες, αρκουδακια και σοκολατες ειναι μια μοναδικη εικονα που μαγνητιζει τρυφερα τα βλεμματα.

Για τους υπολοιπους, που ειναι και οι περισσοτεροι, ο ευθραυστος φτερωτος ερωτας φαινεται να εχει κανει φτερα και δεν τους αγγιζει ουτε καν την ημερα της γιορτης του.

Κατα τα λοιπα, Happy Valentine's bedtime stories.

Kαι για να μη ξεχνιομαστε, ευχομαστε καλες εισπραξεις στην παντος ειδους βιομηχανια της γιορτης του ερωτα.



Woma's Voice