Powered By Blogger

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, Η ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΣ

Κυριοι,

αρχισατε παλι-ως ειθισται-παραμονες εκλογων τα ιδια γνωστα παραμυθια, τις ανακριβειες, τους δηθεν απολογισμους της πολιτικης σας και παρουσιαζεσθε  μπροστα μας απαντες ανενδοιαστα, ζητωντας να σας δωσουμε συγχωροχαρτι για τις διαπλοκες, τις μιζες, για τα ρουσφετια, τις κλικες, τα Βατοπεδια,την αποτυχημενη διεθνη διπλωματια, την εγκληματικοτητα, την καθημερινη βια,την ανεργια, την ανασφαλεια, την ελλειψη κοινωνικης πολιτικης και....μετα απο ολα αυτα να σας στειλουμε και στην Ευρωπη σαν αξιους εκπροσωπους μας.

Παραμονες εκλογων βγαλατε παλι απο τα συρταρια σας τις ιδιες μασκες, τα ιδια χαμογελα, τα ιδια Μεσαιωνικα μηνυματα, βαψατε τα μαλλια κορακι και εγκλωβισμενοι στις ψευδαισθησεις σας, βγηκατε να μαζεψετε την πελατεια σας. Απαντες ουσιαστικα αποντες, ακαμπτοι, μονοδιαστατοι, αναχρονιστικοι.

Ειναι δυνατον  να παρουσιαζεστε τοσο αναλγητοι, βαρετοι και ξεπερασμενοι ενωπιον μας; μπροστα σε μας που απογοητευσατε επι σειρα ετων με την ανευθυνη  πολιτικη σας; ειστε σοβαροι; να σας βοηθησουμε με την ψηφο μας να συνεχισετε την πολιτικη που υπηρετει μονοπωλιακα και οχι λαικα συμφεροντα ,ουσιαστικα ξεπουλωντας τη χωρα σας και τους πολιτες της;

Απογοητευμενοι απο την παρουσα πολιτικη κατασταση και τα παντος ειδους σκανδαλα καταγγελλουμε τις τακτικες σας  και διαμαρτυρομαστε εντονα εμεις οι  ανωνυμοι.....σταυροφοροι  για τον επωνυμο εμπαιγμο , τον ωχαδελφισμο και εν κατακλειδι τον μηδενισμο σας.

Κυριοι, συρρικνωσατε τις ζωες μας, τις μερες μας και  αρπαξατε τα οραματα μας, ουσιαστικα ζητατε με την ψηφο μας να σταυρωσουμε το κομμα σας και μας αποσυντονιζετε απο τον προσωπικο σταυρο  που ο καθενας κουβαλαει στην πλατη του.

Οχι, κυριοι καρπουζοκεφαλοι, δεν θα μας ξεγελασετε για αλλη μια φορα.Χασατε την αξιοπιστια σας και μεις  με το να σας ακολουθουμε χασαμε την ταυτοτητα μας. Επι σειρα ετων μας παραδωσατε τριτοκοσμικα μαθηματα ανεπαρκειας και παχυδερμισμου.Με το να κλεινουμε τα ματια και να σηκωνουμε ψηλα τα χερια πεσαμε στην απαθεια και την αδρανεια.

Το σλογκαν...αναλαμβανουμε την ευθυνη.... δεν πρεπει να  ειναι μονο μια φραση αλλα να γινεται πραξη. Εσεις  κρατατε  την φραση, ξεχνατε την πραξη κι' αναλαμβανουμε εμεις τη   δραση, μια δραση αποδοκιμασιας και αγανακτησης. Μηπως ηλθε η σειρα μας να σας δωσουμε κι' εμεις καποιο μαθημα ; λεω τωρα εγω, μηπως;

Woman's Voice