Powered By Blogger

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...

1. Με τον παραλογισμο, την ασυνειδητη πολιτικη και την υπεροψια των κυβερνησεων.

2. Με τον εξευτελιστικο τροπο που λειτουργουν οι θεσμοι και τα πολιτικα συμφεροντα καθως πληττουν τους οικονομικα αδυνατους και ασθενεστερους.

3. Με την διατηρηση και αυξηση συγχρονως της παντος ειδους σκλαβιας και τις εξοριες ανθρωπων οι οποιοι πεθαινουν προωρα κατω απο βαναυσες συνθηκες κρατησης.

4. Με την δηθεν καταναλωτικη κοινωνια της αφθονιας που προτρεπει σε απολαυση και ασωτια κι' οχι σε εργασια και δημιουργια.

5. Με την διαχυτη επιτρεπτικοτητα που υπαρχει παντου και πολυ περισσοτερο στην εμπορευματοποιηση του ερωτα και την πωληση ηδονης.

6. Με την ηθικη σηψη που εχει προσβαλλει τον πλανητη και τις κοινωνιες που ειναι βαρεια αρρωστημενες.

7. Με την πληροφορηση και την παραπληροφορηση που καθημερινα αδειαζει στα κεφαλια μας η αδυσωπητη και νοσηρη ισχυς των ΜΜΕ.

8. Με τις δηθεν δημοκρατικες λεγομενες χωρες που τυποις υπογραφουν τους νομους και τις συνθηκες για τ' ανθρωπινα δικαιωματα αλλα δεν τους επικυρωνουν με καταληξη οι νομοι υπερ των αδυνατων να μην εχουν καμμια ισχυ και να παραβιαζονται απο τους ισχυρους.

9. Με τους ανθρωπους που δεν εχουν εσωτερικες αντιστασεις σαν αντιστασεις ψυχης στα εκθαμβωτικα πυροτεχνηματα του μηδενισμου, των ορεξεων και της αναλγησιας.

10.Με τους κρατουντες που δεν αντιλαμβανονται οτι τιποτα στον κοσμο δεν ειναι πολυτιμοτερο απο την ανθρωπινη υπαρξη και δεν φροντιζουν να αποκατασταθει η χαμενη ισορροπια της ανθρωποτητας.

Κι' ενω εντυπωσιαζομαι αρνητικα με τα πιο πανω , μεσω μιας συμβιβασμενης και ισως εφησυχασμενης συναισθησιας, στεκομαι αμηχανη στην ακρη καταγραφοντας, ομως ουσιαστικα προσφεροντας εκδουλευση και οχι αντισταση στους παντος ειδους εξευτελισμους που εισπραττω σαν πολιτης.

Woman's Voice