Powered By Blogger

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΓΓΝΩΜΗ......ΚΛΕΙΣΑΜΕ

Τελευταια, κυριολεκτικα βομβαρδιζομαι(ενδεχομενως οπως ολοι μας) απο καθε λογης "καλους και αγαθους" ανθρωπους, οι οποιοι με καθε τροπο προσπαθουν να καλυτερευσουν τη ζωη μου με τις προσφορες τους. Μου τηλεφωνουν,κτυπουν την πορτα μου, με σταματουν στο δρομο και σε λιγο θα πηδηξουν απ' το παραθυρο μεσα στο σπιτι μου.Οι παντος ειδους ''υπηρεσιες" σε ημερησια διαταξη.Κυκλοφορουν παντου προστατες, γητευτες, πωλητες ελπιδας, ανυπαρκτα νομικα προσωπα και οργανισμοι, που σε πλησιαζουν μεσω αντιπροσωπων - απατεωνων εκβιαστικα και σχεδον απειλητικα προκειμενου να αδικησουν τη νοημοσυνη σου και ν'αρπαξουν εκτος απ'τον πολυτιμο χρονο σου και χρηματα απο την τσεπη σου.
Ζουμε ενα χοντρο ψυχοδραμα λογω φτωχειας.Μια μιζερια που δεν περιγραφεται.Ομως περα απ'ολα αυτα βρισκομαστε αντιμετωποι, λογω κρισης, με φαινομενα εξαθλιωσης,ελλειψης ηθικων φραγμων και εγκληματικοτητα.Παντου ανθρωποι- απανθρωποι και υπανθρωποι κυκλοφορουν με πονηρια και σε πλησιαζουν προκειμενου να σ'εκμεταλλευθουν και να σε εξαπατησουν με πρωτογονες και πρωτογνωρες συμπεριφορες,ουσιαστικα για ελαχιστα χρηματα. Κατακαθια που βγηκαν στον δρομο και απειλουν τη ζωη καθε ανυποψιαστου πολιτη.
Δεν μπορω ν'αντιδρασω διαφορετικα παρα να κατεβασω ρολλα προστασιας. Ειμαι κλειστη στους experts, στους ανωνυμους προστατες, σ'αυτους που ξαφνικα με αγαπησαν (I love you too guys) και σε οσους προσπαθουν να καλυψουν τις παντος ειδους αναγκες τους παρανομα και εκβιαστικα μεσω της τσεπης μου.
Δωσαμε, δωσαμε και...κλεισαμε προκειμενου να προστατευθουμε. Δεν μπορεις να αμυνθεις διαφορετικα στα φαινομενα των καιρων!

Woman's Voice