Powered By Blogger

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

BLOGS ARE MEMOS TO THE WORLD

Τα blogs ειναι η πιο δυναμικη μορφη παγκοσμιοποιησης αφου βοηθουν στην εξαπλωση πληροφορησης, επικοινωνιας και ελευθερης διακινησης ιδεων. Τα blogs ειναι μια προκληση με προσκληση σε ελευθερο διαλογο,σε διαφωνια και τελικα σε ψυχοσυναλλαγη γι'αυτο ανηκουν στους ανωνυμους, ελευθερους, ψαγμενους πολιτες, που διαφοροποιουνται απο τους δημοσιογραφους και χαιρονται να διαμορφωνουν θεσεις, στασεις,τασεις και αποψεις επι παντος επιστητου.
Τα blogs στην πραγματικοτητα ειναι η οαση του, απροσωπου καταπατημενου, Εγω των ανθρωπων που πνιγονται στη μιζερια της καθημερινοτητας, που αγωνιζονται να κρατησουν το ονειρο μιας ζωης με χρωματα, την οποια δυστυχως βιωνουν γκριζα. Αυτα τα προσωπικα ημερολογια του ανωνυμου -ως επι το πλειστον- πολιτη ειναι ενα παραθυρο στον κοσμο που ονειρευτηκαμε και δεν θελουμε να ξεχασουμε οτι μπορει να υπαρξει, αν αντισταθουμε στην παραμορφωση της πραγματικοτητας που στοιβαζεται χρονια μεσα μας και διοχετευεται υπουλα απο την παντος ειδους αποδοχη της εξαρτωμενης ενημερωσης.
Η Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος οφειλει να εντοπισει τους ελαχιστους εκβιαστες, τους απατεωνες, τους διαφορους υποπτους που καλυπτονται στο διαδικτυο πισω απο την ανωνυμια τους. Αλλωστε, συμφωνα με το Υπουργειο Δικαιοσυνης, το νομοσχεδιο για τα εγκληματα του διαδικτυου βρισκεται σε φαση ολοκληρωσης και αναμενεται να κατατεθει στη Βουλη για ψηφιση.
Περα απ' τα πιο πανω,να μη ξεχασουμε οτι οι αυθεντικες φωνες των bloggers, που ειναι τροπος υγιους εκφρασης, δεν πρεπει επ' ουδενι να παυσουν να ακουγονται γιατι τοτε πλεον θα μιλαμε για Intranet και οχι για Internet.
Woman's Voice

Δεν υπάρχουν σχόλια: