Powered By Blogger

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

MR ZERO

Με θυμωνουν πολυ οι αρσενικες καρικατουρες που κυκλοφορουν και αλωνιζουν μεσα στις σχεσεις κι' επειδη ο θυμος ειναι μια εντονη ψυχικη κατασταση που προκαλειται απο μεγαλη δυσαρεσκεια θα υψωσω τον τονο της....γραφης μου και θα παρεκτραπω λεκτικα.
Κατ' αρχην ποιος απ' αυτους νοιαζεται για τη σχεση του μαζι σου. Ουσιαστικα νοικιαζουν τα αισθηματα σου οσο καιρο τρεφουν αναλογα αισθηματα για σενα. Οι περισσοτεροι δρουν σεξιστικα εφαρμοζοντας το μοντελο που επιβαλλει ο εγωκεντρισμος τους και που καλυπτει τις αναγκες τους. Σε χρησιμοποιουν οσο καιρο σε θελουν και οπως αυτοι θελουν, οποτε εχουν και το επανω χερι στη σχεση.
Μισογυνηδες οι περισσοτεροι, κομπλεξικοι και ανωριμοι σε διεκδικουν με χιλιους τροπους προκειμενου να σε κατακτησουν κι'αργοτερα, οποτε εκεινοι αποφασισουν, δινουν τελος στη σχεση. Δυστυχως τα παιχνιδια αυτα στηνονται εις βαρος των γυναικων μεσα στα βρωμικα μυαλα των ανδρων . Οι γυναικες απο την αλλη πλευρα , προκειμενου να μην ειναι μονες- ιδιαιτερα η μοναξια του Σαββατοβραδου δεν αντεχεται οπως λενε με τιποτα-βρισκονται να συμμετεχουν σε παιχνιδια εις βαρος της νοημοσυνης τους. Ουσιαστικα καταληγουν να εξευτελιζονται και να ταπεινωνονται απο τους ψυχακηδες. Ξεχνουν κι' οι ιδιες οτι κατω απ' τη σαρκα τους που την προσφερουν για να ξορκισουν τη μοναξια τους υπαρχει η ψυχη, η οποια δεν ξεγελιεται και πληγωνεται ανεπανορθωτα.
Ακουμε συχνα οτι δεν υπαρχουν ανδρες. Η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν υπαρχει ανθρωπια στους ανδρες αλλα μονο βια.Καποιοι εχουν χασει το συνολο των χαρακτηριστικων της ταυτοτητας του ανδρα , δεν εχουν πλεον τα στοιχεια της ανδρικης τιμης, τον λογο, την ευθυνη των πραξεων τους, την παλληκαρια και το φιλοτιμο.
Παρουσιαζονται οτι δηθεν εχουν προβλημα με τη δεσμευση και το γαμο, ομως δεν δισταζουν να νοικιασουν τα αισθηματα σου ,οσο διαστημα αυτη η κατασταση τους εξυπηρετει. Καλως η κακως γνωριζουν οτι οι υποσχεσεις δινονται με σκοπο να μη τηρηθουν, ενω οι δικες σου που τηρουνται δεν εχουν καμμια βαρυτητα. Δεν ξερουν τι θελουν απο σενα και φοβουνται το γεγονος οτι εσυ ξερεις πολυ καλα τι θελεις απ' αυτους και απο μια σχεση. Δεν μπορουν να καλυψουν την αναγκη σου αλλα μολις καλυψεις τις δικες τους η μαχη η μαλλον η σχεση ειναι ηδη χαμενη.
Οι γλοιωδεις κυριοι Zero, οταν το αποφασισουν αποσυρονται χωρις ενοχες , χαλαρα και ατιμα. Και μενει σε σενα , μεσα σ' αυτον τον μπρουταλ κοσμο που σε πιεζει, σε ξεζουμιζει και σε πεταει, να κρατησεις τις ισορροπιες , να δειξεις πολιτισμενη συμπεριφορα και συναισθηματικη ωριμοτητα ,να μαζεψεις τον τσαλακωμενο ψυχισμο σου και να προχωρησεις.
Το να ξεπερασεις γρηγορα την απορριψη του Μr. Zero ειναι πλεον δειγμα υγειας. Αλλωστε η απορριψη απο ενα μηδενικο ειναι μηδενικη. Ο Zero οσο κι' αν προσπαθησει να κρυψει τη συναισθηματικη του αναπηρια παραμενει Zero. Και τι Zero,εις το πηλικον

Woman's Voice

Δεν υπάρχουν σχόλια: